In november naar New York!
Lees meer...
 
City of Angels
Lees meer...
 
LA, here I come!
City of Angels

Hoewel het een tijdje stil is geweest rondom mijn muzikale activiteiten (sommigen weten wellicht dat ik wat zijwegen aan het bewandelen ben op creatief gebied! Als je facebook hebt, kun je daarvoor op mijn nieuwe pagina kijken).

Hoewel er op muzikaal gebied een aantal projecten in de steigers staan, en ik hier en daar wat kleinschalige optredens doe, heb ik ook een "groot" project in de agenda staan waar ik jullie deelgenoot van wil maken. Ik ben er namelijk ontzettend enthousiast over!

In het verleden heb ik al een aantal keren samen mogen werken met Lori Lieberman. We hebben onder andere gespeeld in Carré en het Oude Luxor Theater.

Lori's thuisbasis is in Los Angeles. Hoewel ze in haar eigen stad niet vaak optreedt, heeft ze besloten om één van de aanvragen niet te laten schieten, gewoon omdat het te mooi is. Ze is gevraagd om in oktober te spelen in het Grammy Museum.

Ik kon het niet geloven toen ze contact met mij zocht om mij te vertellen dat ze wilde dat ik daar met haar ging spelen en zingen. Ik zei zoiets als: "Are you sure?"... :-)

Om een lang verhaal kort te maken... Van 16 t/m 25 oktober reis ik af naar Los Angeles om daar aan deze hele bijzondere gig mee te mogen werken met Lori, en met een aantal topmuzikanten uit de LA scene.

Needless to say.... ik heb er ontzettend veel zin in! Ik ga uitgebreid verslag doen tegen die tijd. Voor nu zeg ik: fijne voortzetting van de vakantie. Die van mij kan in elk geval niet meer stuk. :-)