In november naar New York!
Lees meer...
 
City of Angels
Lees meer...
 
Nieuw seizoen
In november naar New York!

Het is september 2014. Een nieuw seizoen. En de hoogste tijd om wat updates te geven rondom mijn werkzaamheden, want... ja, die gaan ondertussen gewoon door. Ook al ben ik wat onregelmatiger te zien en te horen geweest... Achter de schermen werd en wordt er hard gewerkt! Smile

Dit jaar ben ik voor het eerst begonnen met een muziek coachingstraject in baptistengemeente De Haven in Wijk bij Duurstede. Voor de periode van een jaar ga ik onderwijs en ondersteuning geven bij de muziekteams. Praktisch muziekonderwijs, maar ook kijken naar hoe teams onderling nog beter kunnen functioneren. Zelf ben ik ooit begonnen in een gemeentebandje, dus het is vaak een feest van herkenning. Het is heerlijk om jonge en enthousiaste mensen te ondersteunen en om ze met elkaar naar een hoger plan te helpen.

Ondertussen ben ik ook regelmatig op pad, onder andere voor een aantal leuke repetities en optredens van het Zwolse 'Grace & Glory' o.l.v. Talitha Nawijn. Ook met de meiden van Women in Worship doen we binnenkort een aantal locaties aan. En natuurlijk is het Gospel Boulevard seizoen ook weer begonnen, check de site om te zien waar we optreden!

Ook ga ik dit seizoen als pianist meewerken aan een nieuw programma van de EO genaamd "De Kapel". Ik mag de muzikale omlijsting verzorgen van sprekers die per toerbeurt een overdenking geven vanuit een indrukwekkende oude kapel. Eind september worden de programma's opgenomen. De muziek die ik ga maken, is op basis van improvisatie, gericht op hetgene dat verteld wordt. Iets wat ik prachtig vind om te doen.

Iets waar ik al langer mee bezig ben, is om zelf te schrijven en te componeren. Het is fantastisch dat ik de gelegenheid krijg om mijn stukken op te nemen in de mooie Wegdeview Studios. Hoe en wat en wanneer? Wordt vervolgd.Wink

En last but not least: in november ga ik naar New York om daar met Lori Lieberman op te treden. Ik mag op 8 november het podium delen met Lori, gitarist Jason Orme (Alanis Morissette) en multi-instrumentalist Mark Stewart (Paul Simon) in, jawel, Carnegie Hall. Het is een ongelooflijk voorrecht dat Lori mij hiervoor heeft uitgenodigd, en uiteraard kan ik niet wachten om deze mooie momenten mee te maken en te delen met iedereen.

Genoeg gekletst, aan het werk!

X Denise